Ønsker du forandring?

Coaching

med coaching ser du tingene med nye øjne 
Hvad kan en stress coach bruges til:

At komme af med din stress, at fjerne eller ændre de årsager der skaber din stress, at ændre dine gamle uhensigtsmæssige tankemønstre, vaner og overbevisninger til nogle nye støttende, at blive mere bevidst om dine egne behov og værdier, så du kan passe bedre på dig selv, at blive bedre til at forebygge og håndtere stress og skabe balance i dit arbejds- og privat liv.

Du vil få praktiske og anvendelige værktøjer, som du kan tage i brug og integrere i din hverdag allerede efter første samtale

Et personligt forløb er 7 gange af 60- 90 minutters varighed, der er tilpasset din aktuelle situation.

Eller det kan være du bare har brug for et par samtaler.

Hvad kan en coach bruges til:

Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, ændre vaner,  tænkning og udfolde personligt potentiale.

En coach kan skabe refleksion, lytter fordomsfrit, få dig til at se nye vinkler på dine udfordringer, få dig til at handle og finde løsninger, stille de spørgsmål, som får dig videre.

Da jeg som coach er professionel, har jeg ikke nogen blinde pletter eller følelser, men er mere objektiv i forhold til familie og venner, som du søger hjælp hos.

Coaching kan bl.a. bruges til parforhold, sociale relationer, livstilsændringer, ændre vaner, tanker, selvværd, motivation, vægttab, rygestop, potentiale, svære samtaler mm.

Vil du gerne have min hjælp?

Så skriv eller ring til mig på 4061 9631

FÅ GODE RÅD TIL AT

HJÆLPE DIG SELV!

 

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og modtag automatisk i din mail, mine sidste nye boost...

Jeg vil løbende sende dig gode råd og input, som kan være med til at bevidstgøre og hjælpe dig.

Venligst - henvis andre til min hjemmeside, hvis du mener de kan få glæde af nyhedsbrevene eller hvad jeg ellers kan tilbyde..

Du er nu tilmeldt!